aRtelier - TiKo

De Kunst van het Zijn

Ons Goede Doel

 

Het is bijna inherent aan het nieuws dat het voortdurend opzoek is naar het bijzondere. Daardoor ontstaat er vaak een vertekend beeld over andere culturen.

 

Het nieuws vertelt te vaak over de extreme en of fundamentalistische uitingsvormen ervan. Terwijl het ware gezicht van een cultuur juist gedragen wordt door de gemiddelde mens.

 

aRtelier-TiKo houdt zich bezig met cultuur, daarom kiezen wij ervoor, aan een kleinood van onze eigen Joodse cultuur gehoorzamend, 10% van onze opbrengst af te staan aan de Stichting Vrienden van Givat Haviva.

 

Een harmonie aan expressies

In Israël is een enorme rijkdom aan culturen aanwezig. Waaraan zoveel plezier te beleven valt, mits men het maar wil horen. Daarom onderschrijven wij van harte hun doel:

 

‘Givat Haviva heeft als doel mee te bouwen aan een sociaal samenhangende maatschappij voor iedere inwoner van Israël. Dat doet zij door met name de joodse en arabische gemeenschappen die van elkaar vervreemd zijn, te betrekken in gezamenlijke activiteiten. Dit ter bevordering van een duurzame en bloeiende Israëlische democratie die gebaseerd is op onderlinge betrokkenheid, burgerlijke gelijkheid en een gedeelde visie op de toekomst.’

 

Ruthie en Michaeli Barak

 

Lees meer over Givat Haviva.

 

Sitemap